Blogda Ara

22 Ocak 2018 Pazartesi

Too Faced Chocolate Bon Bons Far Paleti İncelemesi


Çok sevdiğim,  kendi kendime doğum günü hediyesi olarak aldığım bu paleti ilk gördüğüm anda vurulmuştum. Too Faced’ in ürünleri ve ambalajları zaten hep çok sempatik  oluyor. Far paletlerine her zaman zaafım vardır. Kakao kokulu olduğunu duyunca da kendimi daha fazla bekletmedim. Açıkçası bir süre bu palete kıyamayıp uzun süre beklettim.


🎨İlk olarak paletin minnoş tasarımı çok dikkat çekiyor. Renkler kalplerin içlerine konumlandırılmış.




🎨Paketin içerisinden 3 çeşit makyaj önerisinin bulunduğu mini bir kitapçık çıkıyor. 

🎨4'ü mat, 12'si ışıltılı olmak üzere 16 adet mat ve ışıltılı renklerden oluşan palette hem sıcak hem de soğuk tonlar var. 14'ü far olarak, 2'si de aydınlatıcı olarak kullanılabiliyor. 

🎨Palet yoğunluk olarak kahverenginin tonlarını içeriyor. Renkler tam benim renklerim.Genelde makyajım toprak tonları ve uçuk pembe tonlarında olduğu için aylardır elim bu palete gidiyor. 



🎨Sağdan sola doğru renkler şu şekilde; 

Almond Truffle, Satin Sheets, Sprinkles,  Molasses Chip, Malted, Cashew Chew, Cotton Candy, Cafê Au Lait, Bordeaux, Mocha, Black Currant, Dark Truffle, Pecan Praline, Totally Fetch, Early Grey, Divinity
   
🎨Palette bulunan Satin Sheets ve Divinity renklerini  aydınlatıcı olarak kullanabiliriz.

Satin Sheets'i kaş altı, göz pınarları, burun ve dudak üzerine, elmacık kemiklerine uygulayabiliriz. Mat renkli farları Satin Sheets ile karıştırıp, ışıltılı hale getirmekte mümkün. 

Divinity, Satin Sheet'e göre daha mat bir yapıda. Bunu kullanarak koyu olan renkleri daha açık hale getirebiliriz.Yine kaş altını aydınlatmak için kullanabiliriz.

🎨Totally Fetch, Earl Grey ve Black Currant isimli renkler benim çok tercih etmediğim, aşırı çılgın ve abartılı renkler. Keşke onların yerine daha kullanışlı renkler koysalarmış ama neyse ki geri kalan diğer renkler günlük kullanıma gayet uygun.   

🎨Benim bu paletteki favori renklerim ise; Molasses Chip, Almond Truffle, Mocha ve  Cafê Au Lait  oldu. 

🎨Kalıcılıkları çok başarılı.  

🎨Maalesef tozutuyor. 

🎨Sürülmesi, dağıtılması, karıştırılabilirliği kolay ama bazı farlarından pigment almak için biraz fazla uğraşıyorum.
  
🎨Şunu da belirteyim; paletin içinden bir uygulama fırçası çıkmıyor. Kendi fırçanızı kullanmak durumundasınız.


Bu da paletin şu anki hali. Hangi renkleri sevdiğim çok belli oluyor değil mi?

Bildiğim kadarı ile Sephora'lara bu palet sanırım hala satılıyor. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz bu paleti kullandınız mı? Deneyimlerinizi memnun kalıp kalmadığınızı yorum kısmında bana bildirirseniz çok mutlu olurum.
Hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlar yasaktır. Sadece konu ile ilgili yorumlara cevap verilir.