Blogda Ara

13 Ocak 2018 Cumartesi

Panora Jamolone Etkinliği ve Gaios Design Workshopu



Herkese selam
Bloğa yazmayı unuttuğum bir etkinlikle karşınızdayım. Geçtiğimiz aylarda Ankara Panora Alışveriş Merkezi zemin katta yer alan Jo Malone'da, dünya tatlısı Ankara Etkinlik Ayşegül ve Ankaralı blogger arkadaşlarımla mis kokulu bir lansmandaydık.

Firma görevlisi Mert Bey bize marka hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra Jo Malone'ın her sene eylül - ekim aylarında çıkarttığı yeni kokusu ile tanıştırdı. Yeni koku meşe ve frenk üzümü ikilisini içeriyor ve mis son bahar gibi kokuyor.


Jo Malone'u diğer parfüm markalarından ayıran temel özellik; parfümlerinin birbiriyle kombinlenebilir oluşu. Markanın mevcut kokuları ile yetinmiyorsunuz. Yani kendi parfümünüzü kendi beğeni ve tercihinize göre kendiniz hazırlayabiliyorsunuz.

Jo Malone'un ürün grubunda parfüm, el ve vücut losyonları, şampuanlar, sabunlar, oda parfümleri ve mumlar yer alıyor.



Etkinlik kapsamında Gaios Design'ın sahibi Dilan Hanım da çiçeklerden yüzük  workshopuyla bizimleydi.


Okalüptüs, wax ve frenk üzümü kullanarak her birimiz ayrı ayrı yüzükler tasarladık. 

Bu da benimki... Nasıl olmuş?

Jo Malone, son bahar lansman kokusunun tanıtımı ve workshopun ardından lansman kokusu hediyesi ile uğurladık. Kokusu nefis. Mutlaka mağazaya gidip koklayın. Bu keyifli etkinliğe davet için Ankara Etkinlik Ayşegül'e verdiği bilgiler için Mert Bey'e ve Jo Malone'a çok teşekkür ederim. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlar yasaktır. Sadece konu ile ilgili yorumlara cevap verilir.