Blogda Ara

12 Ocak 2018 Cuma

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri




Her yerin kırmızı renge boyanacağı, kalpli balonların uçuşacağı sevgililer günü yaklaşıyor. Dünyada uzun yıllardır kutlanan ve sevgililer için özel kabul edilen bir gün 14 Şubat. Sevgililer günü, sizin için nasıl bir anlam ifade ediyor? “Kapitalizmin tuzağı” diyenlerden misiniz? Yoksa “Sevgimizi göstermek için bize bu gün bahane” diyenlerden misiniz? Ben iki düşünceye de saygı duyuyorum, hediye vermenin ve sevgiyi göstermenin zamanı elbette olmaz bunu biliyoruz ama sevgisini zor belli eden, kapalı kutu bir toplum olduğumuz için böyle özel günleri kaçırmayıp değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.


Sevgililer günü yaklaştıkça hediye seçeneği arayışları da bir yandan başlıyor. Sevgilinize ne hediye alacağınızı düşünmeye, alış veriş merkezlerini dolaşmaya başladınız mı? 14 Şubat Sevgililer günü denilince aklımıza ilk “hediye” gelse de bugünün bir sevgi günü olduğunu unutmayalım. Sevgilinize, en güzel ve en pahalı hediyeyi aldığınızı değil de, sizin, onun için gerçekten mükemmel bir sevgili olduğunuzu göstermelisiniz.  

Romantik bir akşam yemeği için restoran araştırıp rezervasyon yaptırdınız mı? Yoksa yine her şeyi  son dakikaya mı bırakacaksınız? Birçoğumuz belki de senelerdir 14 Şubatı aynı şekilde geçiriyoruz. Belki bu sevgililer günü de aynı geçecek. Kimimiz yalnızca bir buket gül alacak, kimimiz etrafı mumlarla aydınlatılmış romantik bir akşam yemeği yiyecek, kimimiz çok farklı sürprizler yapacak, kimimiz uzun zamandır beklediği harika hediyelere sahip olacak, kimi de belki evlenme teklifi yapacak/alacak… Ne şekilde geçirirseniz geçirin sonrasında aklınızda hep mutlu bir anı olarak kalsın.

Eğer henüz hediye almadıysanız veya özel bir plan yapmadıysanız panik yapmayın çünkü daha önümüzde uzun bir süre var. İster ilişkiniz yeni olsun, ister uzun süreli, ister nişanlı ya da evli olun, size hediye seçiminizde fikir verebilecek “beğeni ve mutluluk garantili” hediye ve fikirlerden oluşan bir içerik hazırladım. Hediye almadan ve sürpriz yapmadan önce aşağıda koyu renk ile yazan 4 cümleyi kulağınıza küpe yapın ki işiniz daha kolaylaşsın. Bunları  aklınızda tutarak hediye seçimlerinizi yaparsanız hiç zorlanmadan onun için en güzel hediyeyi aldığınızın farkına varacaksınız. Aldığınız hediye ile onu ne kadar iyi tanıdığınızı ve kendisini iyi hissettirebiliyorsanız bu iş tamamdır. 

Karşınızdaki kişiyi tanıyın ve hoşlanacağı hediyeyi bulun…
Her hediye önerisi yazımda söylerim, yine söyleyeceğim; hediye seçimi yaparken öncelikle dikkat etmeniz gereken sevgilinizin ne tür hediyelerden hoşlanacağını, beğenilerini (sevdiği renklere kadar), tarzını, hayata bakış açısını bilmek ve ona göre bütçenizi belirlemektir. Bunu belirledikten sonra hediye almak sizin için oldukça kolay bir hale gelecektir. Sevgiliniz sizi gerçekten seviyorsa sizin ona hangi hediyeyi aldığınız ile ilgilenmez. Önemli olan düşünüp onun için bir hediye almış olmanızdır. Bu onu mutlu etmeye zaten yetecektir. Ama bunu dedim diye de en çok yapılan hataya sakın düşmeyin; onun hoşlanacağı hediyeyi değil de kendi hoşlandığınız hediyeyi ona sakın almayın…

Eksik parçasını tamamlayın…
Sevgiliniz size uzun süredir almayı ya da yapmayı istediği bir şeyin olduğundan bahsetmiş ise çok şanslısınız. İhtiyaç duyulan şeyi tamamlamak hediyenin en kolayıdır ama aynı zamanda en mutlu edenidir. İlgilendiği spor dalını düşünün. Yaptığı spora ilişkin onda olmayan bir aksesuar elbette vardır. Hafızanızı birazcık zorlayın. Mutlaka istediği bir şeyi size göstermiştir ya da bahsetmiştir. Örneğin; Parfümünün bittiğinden ve yenisini alamadığından bahsediyorsa (Hangi parfümü kullandığını biliyorsunuz değil mi?) Zara’da çok beğendiği bir montu size göstermişse, vitrinde görüp aşık olduğu bir elbise varsa, işte şimdi bunları almak için harekete geçmenin tam zamanı…

Romantik olun…
İtiraf edelim romantizm denilince biz kadınlarda akan sular durur. Romantik fikirler ile her zaman kazanırsınız. Klasik bir film sahnesi gibi de dursa romantik olan her şey amacına mutlaka ulaşır. Ne yaparsanız yapın, kendiniz içine küçükte olsa romantik detaylar katın. Mesela o güne özel sadece çiçek alacaksanız bile alelade değil de, birlikte olduğunuz yıl veya ay sayısı kadar gülden oluşturulan bir buket alın. Bütçeniz ve zamanınız elveriyorsa, buketin içerisine ikiniz için romantik bir ülkeye seyahat bileti sıkıştırma fikri de tabi ki harika olabilir. 

Son günlere bırakmayın…
Konu hediye seçimi olunca, erkekler kadınlara göre karar vermekte daha çok zorlanıyor. Aslında bence erkeklere hediye bulmak daha zor, çünkü seçenekler az. Kadınlara yönelik daha fazla hediye alternatifi var ve kadınlar alacakları hediyeyi, yapacakları sürprizleri aylar öncesinden düşünüp hazırlıyor. Erkekler bu konuda bir tık daha rahat davrandıkları için genelde bu iş son güne kalıyor ve haliyle stres seviyesi ona göre de artıyor. Benden küçük bir tavsiye; Sevgili beyler bu sene hediye işini son günlere bırakmayın.


HEDİYE ve SÜRPRİZ ÖNERİLERİM
Her iki cinse de uygun, hem kendinizin yapabileceği romantik fikirler hem de satın alabileceğiniz birbirinden güzel hediye önerilerim var. Hadi artık okumaya başlayabiliriz

1.ULTRA ROMANTİK FİKİRLER ve DİY (KENDİN YAP) HEDİYELER
İlk olarak bu başlıkla başlamak istedim çünkü yaşımız ilerledikçe somut şeyler önemini yitiriyor. Üzerinde düşünülmüş ve romantik şeyleri daha çok seviyoruz.

Daha önce “Şimdiye kadar aldığınız bütün hediyeleri unutun. En farklı hediye ve sürpriz önerileri”  yazımı okuyanlar varsa, bilirler çünkü bu başlık altında yazdığım fikirleri orada bahsetmiştim.

Bu başlıkta kendinizin yapabileceği, içinde bolca emek ve ince detaylar bulunduran, manevi değerleri çok yüksek, yıllar geçse de asla unutamayacağınız anılarınızın arasına girebilecek, hatırladığınızda sizi geçmişe alıp götürecek biraz daha farklı fikirlerden bahsedeceğim. 

Dizi sahnesi de olsa hatırlar mısınız; Emir Feriha'ya çok seviyor diye kar bile yağdırmıştı. İşte size film sahnelerini aratmayacak bir kaç güzel öneri.

Gerçekten bugüne özel, kendiniz yaptığınız, kendi izinizi taşıyan romantik bir şey ortaya koymak istiyorsanız aşağıda bahsettiğim fikirlere bakmanızı tavsiye ediyorum.

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri

1.1.Bir stüdyoya girip onun için şarkı söyleyerek kayıt yaptırın ve CD’yi arabasının cd çalarına yerleştirin.
Hem sizin için çok farklı bir deneyim hem de sevdiğiniz için harika bir hediye olacaktır. Birlikteyken dinlemeyi çok sevdiğiniz şarkıyı ya da onun en sevdiği şarkıyı söyleyebilirsiniz. Şartlar uygun değilse ses kaydı da olabilir. Youtube da her şarkının karaoke müziği neredeyse var. Gitar çalmayı biliyorsanız sevdiğiniz bir şarkıyı hem söyleyip hem de çalarak yine aynı şekilde kaydedebilirsiniz.  
Boş bir CD kutusu alıp fotoğraf düzenleme programları ile fotoğraflarınızdan albüm kapağı da hazırlayabilirsiniz.

1.2.Onun için bir aşk şiiri yazın ve okuyun...
Kendi el yazınızla sevdiğinize özel yazdığınız şiiri güzel bir çerçeveye koyup verebilirsiniz. Hediye ederken lütfen ezberden okuyun. Şiir yazmayı beceremiyorsanız bile en azından deneyin. Eğer şiirden anlamayan veya sevmeyen biriyseniz ilk ezberlediğiniz bir aşk şiiri de olabilir.

1.3.Kendi elinizle bir tablo yapın...
Resme yeteneğiniz olsa da olmasa da denemelisiniz. Manzara ya da portre resmi olmasına gerek yok. Soyut çalışın. Fırça darbeleri hislerinize göre şekillensin. Belki bu hediyeniz ileride birlikte yaşayacağınız evinizin ilk eşyası olabilir.

1.4.İlişkinizin karikatürünü çizin...
Özel bir yeteneğiniz varsa kendi emeğiniz olan bir hediye her zaman en değerli olur. Mizah yeteneğiniz ve çiziminiz iyiyse, tanıştığınız anı, birlikte geçirdiğiniz mutlu, duygusal ve komik anları karikatür haline getirerek eskizlere veya boş bir deftere çizip mini bir albüm yapabilirsiniz. Birlikte kurduğunuz hayallerinizi çiziyorsanız en son sayfayı da hayalinizdeki gibi mutlu sonla bitirin.

1.5.Onun için bir video çekin…
Onsuz bir gününüzü, sabahtan akşama kadar neler yaptığınızı anlatan doğal bir video çekin. Yalnızca yemek yaparken bir videoda olabilir. Yemek yapmak yetenek işi değildir bir kere onda bir anlaşalım. Artık internette yüzlerce tarif var. Mesela ona sevdiği bir tatlıyı ya da keki yapabilirsiniz. Yaparken sizi videoya çekmesi için bir arkadaşınızdan yardım isteyin. Keki çırparken, bu keki onun için yaptığınızı, en sevdiğiniz yönünü, ona olan sevginizi vb. anlatın.  İsterseniz bu videoyu mail olarak yollayın isterseniz de keki alın ve yanına gidin. İzlemek için bir film açıyormuş gibi yapıp videonuzu açın. Videoyu izlerken bir yandan da lezzetli kekinizi midenize indirin.

1.6.İlişkinizi teraryumun içinde saklayın...
Ona kendi ellerinizle aşk temalı bir teraryum yapın. Tasarımı tamamen size kalmış. Teraryum malzemelerini artık her yerde kolayca bulabiliyorsunuz. Minik oyuncaklarla eğlenceli anılarınızı ya da birlikte kurduğunuz hayalleri de teraryuma yansıtabilirsiniz. Sizi simgeleyen figürleri eklemeyi unutmayın. Minik bir kağıda ona olan sevginizi ve sevgililer günü mesajınızı yazdıktan sonra, kağıdı bir kürdana yapıştırın ve son olarak sizi simgeleyen figürün eline yapıştırarak tutturun. Ona her gün teraryumdan sevginizi haykırın.

1.7.Bu sefer masal kahramanı ikiniz olun...
Sevdiğinizin sevdiği resimli bir masal kitabını alın ama sonu mutlu biten kavuşmalı masallardan olsun. Daha sonra fotoğraflarınızı bastırıp, kendinizi  ve sevgilinizi makas yardımı ile kesin, prens ve prensese yapıştırın. Sevdiğiniz masal kitabını görünce önce bir şaşıracak ama sayfaları çevirince daha çok şaşıracaktır.

1.8.Birlikte yaşadığınız anları ona tekrar hatırlatın...
Günlük tutuyorsanız onunla geçirdiğiniz günlerin yapraklarını kopartıp bir zarfa koyup, sevgililer gününde posta kutusuna atın veya ofisine kargo ile yollayın. Tarihleriyle tutulmuş bir günlük olsun. Birazı ilişki öncesi, birazı ilişki sırasında, birazda güncel zamanlardan olmalı. Kısaca içerik senden önce ben, senden sonra ben gibi olacak. Yazdıklarınızın içinde birlikte olmaya başladığınızdan beri yaşadığınız ilkler olsun. İlk sinema, ilk öpücük, ilk hediye vb.

2.KLASİKLERDEN VAZGEÇEMEYENLERE HEDİYELER
Ben klasiklerden vazgeçmem diyenlerdenseniz saygı duyarız. Bu klasikleşen kategoriye; saat, cüzdan, çanta parfüm, takı, ayakkabı vb. giriyor. Bu gruptaki hediyeler herkesin aklına ilk gelenlerdir. Yanlış anlamayın, bunlar kötü ya da yanlış değil. Belki bunları daha özel hale getirebilirsiniz. Mesela, özel tasarım koleksiyonundan bir cüzdan, her zaman uyum gösterecek bir saat. Not: Yazıda bahsi geçen saat, cüzdan, parfüm takı, ayakkabı mağazaya gidince bulabileceğiniz ya da internet sitelerinde bulabileceğiniz ürünlerdir. 

2.1.Saat
Evet, klasik bir hediye ama kesinlikle sıradan değil. Buluşmalara geç kalan sevgiliye en güzel hediye. Artık  bahanesi kalmayacak. Saat seçerken dayanıklı, çizilmez, kırılmaz, donmaz ve su geçirmez olmasına mutlaka dikkat edin.
Kadınlar için:
  • Apple Watch (Unisex)
  • Swatch Chili
  • Daniel Wellington

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Saat

Erkekler için:
  • Apple Watch (Unisex)
  • Swatch Sistem Boreal
  • Daniel Wellington

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Saat

2.2.Cüzdan ve Çanta
2.2.1.Cüzdan
Ben hem kendim için hem de bir erkek için cüzdan seçerken bozuk para cebinin olmasına ve gözlerinin çok olmasına dikkat ediyorum. Karşınızdaki kişinin tarzına göre deri, kumaş ve kaliteli cüzdanlar seçmeye dikkat edin.

Kadınlar için:
  • Victoria's Secret 
  • Beymen
  • Guess

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Cüzdan


Erkekler için:
  • Lagoste
  • Beymen
  • Calvin Klein

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Cüzdan


2.2.2. Çanta
Makyaj malzemelerimizi, parfümümüzü, güneş gözlüğümüzü ve daha bir çok şeyi, kısacası tüm dünyayı yanımızda çantamızda taşıyoruz. Bu yüzden de kadına hediye olarak çanta almak çok mantıklı bir seçenektir.
  • Ted Baker
  • Kanken
  • Nine West

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Çanta

2.3.Parfüm ve Kozmetik Ürünleri
2.3.1.Parfüm
Parfüm konusu biraz hassas bir konudur. Karşınızdaki kişinin parfüm ile ilgili düşüncelerini ve ne tarz kokular sevdiğini mutlaka önceden öğrenin. Arada bir değiştirmeyi seven yeniliklere açık bir insansa alacağınız parfümü seve seve kullanır. Fakat parfüm benim kimliğim, yıllardır değiştirmedim, değiştiremem diyen birisi ise bu hediye çok iyi bir fikir olmayabilir. Ben yine de size bir kaç tane kış kokusu önereceğim.

Kadınlar için:
  • Lancome La Vie Est Belle
  • Dior Hypnotic Poison
  • Giorgio Armani Code 

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Parfüm
 Erkekler için:
  • Rochas
  • Emporio Armani  He
  • Tom Ford Black Orchid (Unisex)
14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Parfüm

2.3.2.Kozmetik Ürünleri
Doğal halimizin en güzel halimiz olduğunu biz de biliyoruz ama bazen küçük dokunuşlara ihtiyacımız oluyor. Bir kadın için kozmetik ürünlerini tercih ederek tam nokta atışı bir seçim yapmış olursunuz. Alacağınız makyaj malzemelerinin markası kadınlar için çok önemlidir. Bunu unutmayın. Genellikle birçok alış veriş merkezinde bulunan büyük kozmetik mağazaları size bu konuda yardımcı olacaktır. Eğer ben ne anlarım kozmetikten deyip ne alacağınızı bilemiyorsanız büyük kozmetik mağazalarında geçerli, TL yüklü alışveriş kartını da hediye edebilirsiniz. Biz kadınlar buna asla hayır demeyiz. Kadınlar çok iyi biliyor zaten ama size bir kaç arzu nesnesi olan popüler marka ve palet önereceğim. 

  • Benefit Cosmetics (Her ürünü harika, birçok favori ürünüm var, ihtiyaca göre tercih edebilirsiniz.)
  • Urban Decay (Naked paletten alın.)
  • Huda Beauty (Desert Dusk paletten alın.)


14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Kozmetik
2.4.Takı
Takı hiç bir şekilde hayal kırıklığı yaşatmayacak, mutluluğu garantileyecek bir hediyedir. Kimi kadınlar spor takıları tercih ederken, kimileri de taşlı ve daha süslü takılar tercih ediyor. Takı hediye etmeden önce, alacağınız takının şık ve hem günlük hem de gece de kullanmaya müsait olmasına dikkat edin. Markaların sevgililer gününe özel üretilmiş koleksiyonları tercih edebilir, günün anlamına göre kalp şekli bulunan kolye, bileklik ya da küpe tercih edebilirsiniz.
  • So Chic
  • Swarowski
  • Pandora

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Takı
2.5.Ayakkabı
Ayakkabı almak zaten biz kadınlara terapi gibi gelir. İster spor ayakkabı, ister mevsimine göre bir bot her türlüsünü severiz. Ayakkabı hem kadın hem erkek için de en işe yarar hediyelerden biridir. 
  • Adidas Stan Smith Ayakkabı (Unisex) 
  • Timberland (Unisex) 
  • Hunter (Kadın)

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Ayakkabı


3.TEKNOLOJİK HEDİYELER 
Bulunduğumuz teknoloji çağında, sizin de teknolojik hediyelere yönelmeniz doğru yolda olduğunuzu gösteriyor.

3.1.Fotoğraf Çekmeyi Seven Sevgiliye Hediyeler
3.1.1.Polaroid Fotoğraf Makinası
Fotoğraf çekmeyi seven kız arkadaşınıza yapacağınız tatlı sürprizlerden biri de ona polaroid bir fotoğraf makinası almaktır. Diğer profesyonel fotoğraf makinalarına göre daha romantik bir hediye olduğunu düşündüğüm için ben tercihimi sevgililer günü için polaroid makinalardan yana kullanıyorum. Yoksa profesyonel fotoğraf makinası da tercih edebilirsiniz, seçim sizin.
  • İnstax Mini 9
  • Polaroid One Step 2 
  • Lomography Diana F+ Mr. Pink

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Polaroid Fotoğraf Makinası


3.1.2.Dijital Fotoğraf Yazıcıları
Fotoğraflarınız dijital dünyaya hapsolmasın. Sevgiliniz cep telefonundan ya da fotoğraf makinasından çektiği fotoğrafları bastıramamaktan yana dertli ise mini fotoğraf baskı makinaları onun için ideal bir hediye seçeneği olacaktır.
  • Polaroid PoGo
  • Canon Selphy CP1200 
  • HP Sprocket 

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Dijital Fotoğraf Yazıcıları

3.2.Oyun Oynamayı Seven Sevgiliye Hediyeler 
3.2.1.Oyun Konsolları ve Oyunlar
Erkeklerin vazgeçilmezi oyunlar ve oyun konsollarıdır. Oyun aşığı, bilgisayar başından kalkmayan bir sevgiliniz varsa bu onlar için eğlenceli bir hediye olacaktır. Beraberinde VR sanal gerçeklik gözlüğünden de alırsanız oyun oynamak onlar için daha da keyifli hale gelecektir.

  • Playstation 4
  • Xbox One X 
  • PS4 Oyunları
14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Oyun Konsolları ve Oyunlar
3.2.2.Teknolojik Oyuncaklar
Oyuncaklar her zaman yaşa ve cinsiyete bakmadan insanı mutlu eden hediyelerin en başındadır. Çocukluğumuzun en mutlu olduğumuz anıları onlarda saklıdır. Sevilen oyuncaklar sonsuza dek saklanır ve gülümseyerek hatırlanır. Oyuncak hediyeler karşınızdaki kişinin içindeki büyümeyen o küçük çocuğu çıkarmasını sağlayacaktır. Teknolojik bir oyuncak ise mutluluğu ikiye katlar. 

Kadınlar için:
  • Perfect Petzzz *Tıpkı gerçek bir köpek gibi nefes alıp uyuyan oyuncak peluş köpek
  • Furby *Çocukluğumuzun Furbysi artık daha sevimli ve daha teknolojik

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Teknolojik Oyuncaklar


Erkekler için:
  • MJX RC Nissan GT-R R35 Silver 1/14 Uzaktan Kumandalı Araba
  • MJX R/C Helikopter With Gyro & Camera T40C Uzaktan Kumandalı Helikopter

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Teknolojik Oyuncaklar

3.3.Müzik Sever Sevgiliye Hediyeler      
3.3.1.Kulaklık
Sunduğu kalite ve görünüşlerindeki tarzıyla ön plana çıkan yeni nesil kulaklıklara müzik dinlemeyi seven sevgiliniz kesinlikle hayır diyemeyecektir.
  • Beats 
  • Urbanears 
14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Kulaklık


3.3.2.Karaoke Mikrofonu
Efektli, kablosuz mikrofonlar şarkı dinlemeyi kadar söylemeyi sevenler için harika bir hediye seçimidir ve ev verdiğiniz partilere heyecan katacaktır. 
  • Doppler Bluetoothlu ve Hoparlörlü Karaoke Mikrofonu
  • Jameson Karaoke Bluetooth Dahili Hoparlör Karaoke Mikrofonu 

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Karaoke Mikrofonu

4.Çiçek Gibi Sevgiliye Çiçek Aranjmanları
Biliyorsunuz ki kutu çiçekler epeydir çok moda. Eğer buket çiçek almaktan sıkıldıysanız ve böyle bir sürprizi henüz yapmadıysanız sevgililer gününde bu alternatifi de düşünebilirsiniz. Ayrıca kutunun yanına kalpli ya da baş harfinin bulunduğu folyo balonlar ve ayıcıklı pelüş oyuncaklarda eklenebiliyor.
14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri
Çiçek Aranjmanları



5.BİRLİKTE VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ AKTİVİTEDEN HEDİYE ÜRETMEK
Birlikte yapmayı sevdiğiniz aktiviteleri hediyeye dönüştürmek harika bir fikirdir. İster bir gezi programı, ister başka etkinlikler ikinize de çok iyi gelecektir. Aşağıda sıraladığım fikirlerden birini seçip uygulayın veya kendinize uyarlayın...

Şunu üzülerek söylemeliyim ki bu sene çarşamba gününe denk gelen sevgililer günü için unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız, iş yerinden birkaç gün izin almanız gerekebilir. Eğer bütçeniz uygunsa ve izin konusunda bir sıkıntınız yoksa size şimdiden iyi tatiller.

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye ve Sürpriz Önerileri

5.1.Yeni ülkeler keşfedin…
Farklı yerler görmeyi, keşfetmeyi seven bir sevgiliniz varsa onun için yurt dışı gezileri ayarlayabilirsiniz. Sevgililer Günü’nün anlam ve önemine uygun en güzel şehirlerden Paris'i, Roma’yı Venedik'i seçebilirsiniz. Yurt dışına gitmek gibi bir planınız varsa elinizi çabuk tutmalı, vizeleri ayarlamalı ve rezervasyonunuzu hemen yaptırmalısınız. Belki aklınızdan bir evlilik teklifi geçiyordur ama doğru yeri ve zamanı bir türlü yakalayamamışsınızdır. İşte bu anlamlı gün ve romantik şehirler sizin için harika bir fırsat.

5.2.Kışın tadını çıkarın…
Kışın en güzel aktivitelerinden biri olan kayak yapmaktır. Bunun için Türkiye’nin en güzel kayak merkezlerine doğru yola çıkabilirsiniz. Uludağ, Kartalkaya, Erzurum Palandöken veya Kartepe’ye gidebilirsiniz. Gündüz kayağın, akşam şömine başında romantizmin keyfini çıkarabilirsiniz.

5.3.Konseptli fotoğraflar çektirin…
Son dönemlerde konseptli fotoğraf çekimleri çok popüler oldu. O gün için, alanında uzman bir fotoğrafçı ile anlaşıp yaşadığınız şehrin en güzel yerinde sevgilinize böyle bir sürpriz yapabilirsiniz. Böylelikle ömür boyu saklayacağınız fotoğraflarınız olur.

5.4.Konsere gidin…
Birçok ünlü sanatçı sevgililer gününe özel konser veriyor. Sevdiği şarkıcının veya müzik grubunun konserine önceden bilet bulup hediye etmek çok iyi fikir olabilir.

5.5.Sinema veya tiyatroya gidin…
Bu gün için yapabileceğiniz etkinlikler içinde bir tiyatro oyununa veya sevgililer gününde gösterime girecek yeni bir filme gitmek de olabilir. Film konusunda tabi ki seçim sizin ama günün anlam ve önemine uygun, romantik filmler tercih etmelisiniz diye düşünüyorum.

5.6.Eğlenceli kurslara ikiniz adına başvuru yapın…
Sevgilinize, birlikte gideceğiniz bir eşli dans kursu, yemek veya pastacılık kursu hediye edebilirsiniz. Çok eğlenceli olacaktır. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 SON

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Sevgililer günü için naçizane fikirlerim bu şekilde, umarım hoşunuza gitmiştir ve ilginizi çeken kendinize uyarlayabileceğiniz farklı hediyeler ve fikirler bulabilmişsinizdir. Yazdıklarımın dışında aklıma yeni fikirler gelirse yazıyı güncelleyeceğim. Ayrıca bana beğendiğiniz, daha önce aldığınız ya da verdiğiniz hediyeleri yorum/mesaj olarak paylaşırsanız çok memnun olurum. Yazıya eklerim ve arşiv genişler.


Bütün hediye ve sürpriz önerisi yazılarımda söyledim ve yine söyleyeceğim; hediyenizi verirken içine mutlaka küçük notlar sıkıştırın. Çoğu zaman ben bu notları hediyeden daha fazla önemsiyorum. Hediyeniz, sürpriziniz ne olursa olsun mutlaka sevdiğinizi kocaman öpün ve sevdiğinize sıkı sıkı sarılın, onu çok sevdiğinizi söyleyin. Bunların verdiği haz hiçbir hediyenin önüne geçemez. Sevebileceğiniz bir insan bulmak ve onun da aynı duygularla sizi sevmesi hayatın size verdiği başlı başlına bir hediye zaten…

Hepinize sevgilileri ile birlikte geçireceği harika bir sevgililer günü ve ömürler diliyorum! Henüz sevgilisi olmayanlar içinde en kısa sürede Eros'un kalplerine okunu fırlatmasını, gönüllerine göre birisini bulmasını diliyorum. Kendinize iyi bakın...






2 yorum:

Küfür ve hakaret içeren yorumlar yasaktır. Sadece konu ile ilgili yorumlara cevap verilir.