Blogda Ara

25 Ocak 2021 Pazartesi

Phlips Lumea Ürün İncelemesi ve Ürün Yorumu

Selamlar,

Sizi Philips Lumea ile tanıştırayım. Randevu alıp bir merkeze gitmek zorunda kalmadan ya da ağda gibi uğraşıp saatler harcamadan ve hiç acı hissetmeden evde kendi kendimize rahatça ve hiç acı çekmeden uygulama yaparak istenmeyen tüylerle vedalaşabiliyoruz. 

Bu cihaz 3 uygulamada istenmeyen tüylerde %92’ye kadar azalma vadediyordu. Çok merak ettiğim ve sürekli reklamlarını gördüğüm bir ürün olduğu için ben de kullanmaya başladım ve kullanmaya başladıktan bir süre sonra gözle görülür şekilde tüylerimdeki azalmayı farkettim. 

Cihazı kablolu ve kablosuz kullanabiliyoruz. Kablosuz olarak uzun süre kullanabilme avantajı sağlıyor. 2 adet başlıkla geliyor. Yüz ve hassas bölge başlığı ayrı. Koltuk altı, bikini bölgesi, vücut ve yüze uygulanabiliyor.  

Cihazın kullanımı çok kolay. Nasıl kullanacağımıza gelirsek;

İlk önce uygulayacağımız yere jilet yapmamız gerekiyor.

Açma kapama tuşuna basıyoruz. Arama tuşuna benzer bir tuş var. Smart skin sensörü cilt taraması yaparak cildimize hangi seviyede atışın uygun olduğunu kendisi belirliyor. 

Cildimize dokundurup bekliyoruz ve cildimiz için uygun seviye hangisi ise o sayının ışığı yanıyor. Tik tuşuna basarak onaylıyoruz ve ince uzun şekilde görülen hazır ışığı yandıktan sonra atış yapmaya başlıyor.



Ayrıca Lumea’nın bir de mobil uygulaması var. Uygulama sayesinde bir sonraki uygulamayı ne zaman, hangi  gün ve hangi saatte yapmam gerektiğini takip edebiliyoruz. 


Kullanımı o kadar pratik ki fazla zaman almıyor ve hepsinden önemlisi acı eşiği düşük biri olarak acısız bir uygulama sağlıyor. 


Gelelim uyarılarımıza; eğer bir dövmeye sahipseniz kesinlikle dövme üzerine uygulanmamalı. Ayrıca açık sarı ve kızıl tüyler üzerinde kullanıma uygun değil. 


Başlık uzun süre kullanınca ısınıyor ve ısınınca ara vermek gerekiyor.


En iyi verim için en az üç defa uygulama yapılması gerekiyor. Ardından ayda bir kez uygulamak yeterli olacaktır. 


Ben bir süre düzenli kullanıp daha sonra üşengeçliğimden ve araya yaz ayı girdiği için kullanmayı bıraktığım halde sonuç gerçekten çok tatmin edici. Çok uzun bir süre hiç çıkmadı, çıksa da tek tük ve çıkan tüyler eskisinden daha zayıf. Şimdi tekrar başlayacağım ve önümüzdeki yaza kadar tekrar kullanacağım. Düzenli kullanırsanız ve doğru baskı yaparsanız sizde mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. Aranızda düşünenler varsa tereddüt etmesin, herkese öneriyorum. Bir kere alınca ömür boyu sizinle oluyor ne zaman isterseniz kullanıyorsunuz ve istediğiniz her yere götürebiliyorsunuz.


Eğer isterseniz instagram profilimde sabitlediğim storylerin en sonunda ayrıntılı anlattığım, uygulamalı olarak gösterdiğim storyleri izleyebilirsiniz ve sorularınız olursa bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlar yasaktır. Sadece konu ile ilgili yorumlara cevap verilir.