Blogda Ara

4 Kasım 2017 Cumartesi

Pantene Altın Kelebek 2016 Macerası



Altın kelebeklerce

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne sayılı günler kaldı.⭐️🎉Bende geçen sene bu muhteşem gecede orada olan biri olarak nasıl katıldığımı, nasıl hazırlandığımı bu postta anlatayım dedim.🤗Altın Kelebek Maceram, hayatımın en heyecanlı anlarından biriydi, çok tatlı bir tecrübeydi şimdi unutulmayacak anılarımdan biri arasında.



Bu yanımdaki güzellikle Gratis'in instagramda düzenlediği yarışmayı kazandık. Ödül Altın kelebek gecesine uzman ekipler tarafından hazırlanma ve bu muhteşem geceyi izlemekti. 

Yarışma sonucu duyurusu




Gecede giyeceğim elbisem



Elbisemiz ve ayakkabımızı sponsor olan Gratis karşıladı. Hiç bir şekilde deneme yapmadık. Bizden sadece beden ölçümüzü ve ayakkabı numaramızı istediler. ve kurye ile geldi. Neyseki cuk diye oldu elbise. Bayıldım kendim gidip alsam bu kadar severdim. Gold ve sim demek ben demekti.


Ve büyük gün geldi. Saatler öncesinde Zorlu PSM'ye geldik ve o gün boğaz köprüsü koşu olduğu için kapalıydı. Saatler öncesinden yollara düştük. Pantene'in seçtiği 10 kız, Watsons'un seçtiği 3 kız, biz 2 Gratis kızı, birde Azerbaycan'dan seçilip gelen  2 kız olmak üzere toplamda 17 kız  uzman ekipler tarafından hazırlandı. Önce saçlarımız yapıldı. Hepimizin saçına dolgun bir şekilde dalgalı fön çekildi. Sonra makyajlarımız yapıldı. Makyaj MAC tarafından bütün kızlara aynı renkte yapıldı.




Öncesi

Sonrası

Hazırlanırken bize eşlik eden Pantene'in ürünleri


Harika bir gece başlamak üzere biz hazırız ⭐️❤️
Bir selfie?


Backstage




İnstagram arkadaşım Sevgili Denizde Pantene kızları arasındaydı





Gratis bizi kuliste ziyaret etti


Tatlı Gratis Dergisi kapak kızı Beril ile
Tüm kızlar geceye hazır!!!!
Hayattaki şansım 🙈en güzel çıkmam gereken fotoğraflarda gözüm hep kapalı çıkar 😒
Kırmızı halılarca
Kırmızı halılarca

Altınkelebek heykeli ile


Geceye en uygun pozu seçtiğim için bir altın kelebekte bana gelmesin mi?🙆🏽

Altın Kelebekte Tarkan sürprizi benim için en güzel an

Altınkelebek'in benim için diğer favori anı

Gece sonu biz

Geceden kalan hatıralar

Geceden kalan hatıralar



Esra ile pantene altın kelebek maceramız @gratistr derginin aralık 2016 sayısındaydı.

Biz muhteşem bir şekilde altın kelebek gecesine hazırlandık. Hem hazırlandık hemde ağırlandık aslında. Teşekkürü sona sakladım.

Geceye katılmamızı sağlayan Panteneturkiye ve  Gratistr'e, ayrıca elbise ve ayakkabılarımıza sponsor oldukları için gratise 2 kat kalp.💜Başından beri bizimle sürekli iletişim halinde olan harika elbiselerimizi seçen, bizimle ilgilenen tatlılar tatlıları Ceyda Öztopcu ve Ezgi Tanlak'a son olarakta bizi  bu geceye hazırlayan süsleyip püsleyen ekibe gelirsek; 

makyajlarımız M.A.C artistleri instagram kullanıcı adlarıyla @macblack23 & @nuvit ikilisine ve saçlarımız için Rıdvan Semih, Murat ali Meşe 'ye sonsuz kere sonsuz teşekkürler. 

Unutulmaz bir anı olarak hep aklımda kalacak💕⭐️🏆








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumlar yasaktır. Sadece konu ile ilgili yorumlara cevap verilir.